bazarke mol header
                                                                              Bevestiging
 

 

 

Definitief gesloten ! Klik hier voor meer info.

 

 

Verlijming

Bevestiging

Siliconen

Plakbanden

Voor de verlijming van allerhande materialen, door gebruik van contactlijm, PU-lijm, houtlijm, secondelijm, montagekit, montagelijm, (2-componenten-) epoxylijm, enz. bieden wij u sterke merken als Pattex en Tec7 aan... Met Loctite hebben we ook allerhande dichtingsmiddelen, borgmiddelen, reinigingsmiddelen, enz. in huis.

TOP

Voor allerhande bevestigingen in muren, plafonds, vloer, e.a. gaande van pluggen voor beton, Ytong, snelbouwstenen, (holle) betonblokken, gyproc, enz. of keilankers en keilbouten voor volle materialen of beton, of chemische verankering voor allerhande soorten materialen hebben wij volgende merken in het gamma :

TOP

Extra elastische siliconekit nodig? Misschien is Flex7 dan hetgeen wat U zoekt. Of misschien bent U op zoek naar een kit op basis van MS-polymeer zoals Fix-All, Xtack7 of Tec7 voor allehande verlijmingen? Soudal biedt ons met de silirub-reeks ook speciale mastieken voor natuursteen en sanitaire toepassingen, maar ook glaskit's en acrylaat behoren ondermeer tot het assortiment.

TOP

Met Tesa hebben we een ruim assortiment in huis van allerhande plakbanden:

Afplakband, zowel voor binnen als buiten, spiegelbanden, dubbelzijdige kleefbanden, universele plakbanden, isolatietapes,... Ook de Pattex Power Tape (de vroegere Ducktape) is een artikel dat niet weg te denken is in ons assortiment.

TOP