bazarke mol header
                                                         Elektrisch gereedschap
 

 

 

Definitief gesloten ! Klik hier voor meer info.

 

 

Professioneel elektrisch gereedschap

Dewalt

Amerikaanse top-kwaliteit. Een grote naam in werktuigen voor de hout-bewerking, maar DeWalt beschikt ook over een uitgebreid gamma van boor- en breekhamers, Accu-gereedschap, enz...

Makita

Japanse top-kwaliteit. Een enorm uitgebreid gamma voor de vakman. Makita beschikt onderandere over een enorm uitgebreid gamma aan Accu-gereedschap met de nieuwste Li-ion-technologie.

Metabo

Als producent van een totaalassortiment biedt Metabo het gehele spectrum van handgeleid, semi-stationair en stationair elektrisch gereedschap aan. Dit betekent zorgvuldig op elkaar afgestemde productgroepen in de spreekwoordelijke Metabo-kwaliteit voor alle toepassingsgebieden. 

 

No Image

Flex

Duitse top-kwaliteit. Een grote naam in slijpmachines, speciale gereedschappen, een zeer gekend merk in de oppervlaktebewerking, bodem- en wandbewerking, natuursteenbewerking, polijstmachines,enz...

Fein

De uitvinder van de elektrische boormachine,

Het huidige FEIN-programma omvat meer dan 200 verschillende heavy-duty elektrische gereedschappen.

Dremel

Het enige echte multitool dat met zijn meer dan 150 hulpstukken veelzijdiger is dan een Zwitsers zakmes... Deze multitool wordt enorm gewaardeerd door de elektronicus en modelbouwer.

Skil Masters

Het Skil Masters assortiment omvat professionele elektrische gereedschappen waarmee u elk karwei tot een goed einde brengt, ook in zware, professionele werkomstandigheden.

Contimac

Een technische handelsonderneming in professionele stationaire machines. In hun gamma zitten ondermeer kolomboormachines, lasposten, bandzaagmachines, compressoren,...

Ghibli

Eén van de marktleiders in de productie van industriële stof- en waterzuigers.
Deze machines worden gefabriceerd door Ghibli in Italië.

Starmix

Een Duitse fabrikant van stof- en waterzuigers, zowel voor huishoud als industrie.

Brown

Een uitgebreid assortiment luchtcompressoren en toebehoren.

Steinel

Modern uitgevoerde sensorlampen en losse sensoren welke bij benadering van personen, auto's etc. automatisch het licht aanschakelen. Maar ook hetelucht-apparaten en lijmpistolen behoren tot het programma van Steinel.

Doe-het-zelf gereedschap

Skil

De uitvinder van de cirkelzaagmachine...

Klussen is pas echt leuk met vlot hanteerbaar en veilig gereedschap. Skil heeft al het nodige gereedschap om van je huis een thuis te maken.

Elektrisch tuingereedschap

Makita

Een tuingamma met onder andere: kettingzagen, heggenscharen, bosmaaiers, enz...

Gardena

Een uitgebreid tuingamma met ondermeer heggenscharen, kantentrimmers, pompen, hakselaars, buxusscharen,...

TOP